Menu’s Kookworkshops

Op deze pagina kunt u onze menu’s bekijken die wij gebruiken tijdens onze kookworkshops.

Menu Oktober/november

Voorgerecht

Gerookte zeeduivel met een gelei van knolselderij, Amsterdamse ui. en een uitgebakken spek van Boerderij de Riet.

Tussengerecht

Cappuccino van patrijzen bouillon, met garnituur van patrijs en truffel.

Hoofdgerecht

2 keer wildzwijn, rugfilet in een korst van paddenstoelen, kotelet , met een bitterbal van risotto en truffel, gestoofde groene kool en een saus van zwarte knoflook.

Dessert

Taartje van pure chocolade met een kletskop van hazelnoot en een soepje van sinaasappel.

 

Aanvragen


Kreeftenmenu

Voorgerecht

Bavarois van kreeft met gemarineerde kreeft, koekje van oude kaas, schuim van spinazie

Tussengerecht

Bisque van kreeft met een ravioli van zalm en kreeft.

Hoofdgerecht

Rollade van Boerderij kip en truffel, met gegrilde kreeft, huisgemaakte tagliatelle, bonbon van spinazie en een jus van gevogelte en schaaldieren.

Dessert

Taartje van witte chocolade met een crème van champagne

Het Kreeftenmenu wordt gebruikt in de maanden mei/juni/juli.Het is ook mogelijk dat het kreeftenmenu bij u thuis wordt bereid.

Truffelmenu

Voorgerecht

Carpaccio van ossenhaas met kaantjes van kalfszwezerik, truffelmayonaise en vers geschaafde truffel.

Tussengerecht

Kardinaals ei met witte truffel.

Hoofdgerecht

Fazant ingestoken met zwarte truffel, met zuurkool, pommes Anna, en een truffelsaus.


Dessert

Geitenkaas met truffel, huisgemaakt truffelbrood en honing.

Het truffelmenu wordt gebruikt in de maanden oktober tot januari.Het is ook mogelijk dat het truffelmenu bij u thuis wordt bereid.

 

Aanvragen